keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pinto -se parhain Thaimaalainen ravintola.

Kävin tässä jokunen viikko sitten Kurvissa Thaimaalaisessa ravintolassa syömässä. Pinto on pieni, mutta kodikas paikka, jossa saa taatusti tuoretta ruokaa vieläpä huokein hinnoin! Olen käynyt aikaisemmin Tuk Tukissa ja heillä ruoka oli myös todella hyvää, mutta Som Tam-salaatti oli siellä erittäin suolaista. Pinton Som Tam on loistava ja täydellinen kombinaatio chiliä, happamuutta ja makeaa.

Kerrottakoon tässä myös se että tämän paikan omistaa ystäväni, mutta ruoka-asioissa ei edes ystävyystittelillä vedetä kotiinpäin mikäli maku olisi ollut huono ;)



Tämä nuudeliannos oli valtava ja jouduinkin ottamaan mukaani loput. Niin herkullista! Annoksessa oli käytetty vain tuoreita kasviksia, jättirapuja, rakastamiani ituja ja kananmunaa. Kastikekin koostui tuoreista aineksista, eikä tässä ravintolassa muutenkaan käytetä mitään valmismausteseoksia tms. Ihana tietää että saa tuoretta ravintoa ja maidottomana tietenkin!

















Sisustukseen on panostettu, eikä tämä paikka näytä "perinteiseltä" Thaimaalaiselta ravintolalta. Rauhoittavat sävyt ja taustamusiikki saa unohtamaan ympäröivän maailman. Palvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Turhaa juoksemista ja hätiköintiä ei kiireestä huolimatta ole. Ruuat tuodaan valmiiksi katettuihin pöytiin hymyn saattelemina. Ainoa miinuspuoli paikassa on, että se on niin pieni. Pöytiin mahtuu 12 henkilöä, joten pöytä kannattaa ehdottomasti varata etukäteen tai sitten vain suosiolla ottaa annokset mukaan. Parhaiten toimii soittaminen tässäkin tapauksessa, niin vältyt jonottamiselta.

Tulipas muuten nälkä! Taidan kävästä Pintossa ennen työvuoroni alkua. 

Mukavaa keskiviikkoa mussukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti