tiistai 24. maaliskuuta 2015

Veli, vaimoke ja hauska ilta!

Sain tässä vajaat kaksi viikkoa sitten puhelinsoiton veljeltäni, joka kyseli olisinko kotosalla, sillä hän oli varannut hotellin yllätyksenä puolisolleen. Heillä on kaksi aivan ihanaa lasta ja tämä olisi ensimmäinen kahdenkeskinen irtiotto arjesta vähään aikaan.

Tottahan mää ny paikalla oon. Ei mullakaan oo varaa tai aikaa lennellä ympäri Tellusta sentään joka kuukausi-saatika kahdesti ;)

Käytiin viemässä tavarat hotelliin ja suunnistettiin Bon Temps Cafe:n lounaalle, sieltähän tunnetusti löytää maukkaimmat lounaat ja parhaimman palvelun. Salaattien ja keiton jälkeen lähdettiin Chapliniin pelaamaan biljardia, sillä päivä oli hyisen tuulinen eikä oikein ulkoilmailu huvittanut. Meinasi jäätyä pystyyn jo muutaman korttelin kävelymatkalla.Illemmalla lähdettiin nauttimaan ruuasta Pastoriin ja eräs ystäväni liittyi joukkoon. Hänelle tämä kyseinen ravintola oli ennestään tuttu, mutta meille taas uusi. Paikka vaikutti tunnelmalliselta muuten, mutta musiikki oli liian kovalla jotta jutustelusta olisi tullut mitään.
Palvelu oli kohdillaan ja sain annokseni maitoproteiinittomina. Kiireisestä perjantai-illasta johtuen, ruoka-annosten saapuminen kesti jokseenkin pitkään. Maukasta ja raikasta ruokaa hyvien viinien kera. Täällä on kattava drinkkivalikoima myöskin, joka kannattaa testata.


Koska en ole jälkiruokaihminen ja maidottoman jälkkärin saaminen ravintoloissa voi olla joskus hankalaa, sain väliruuan sen tilalle. Jättirapuja ja yrttejä tulisen(mausteisen) chilikastikkeen kera, nam! Kuvaa ei ole, sillä nälkä oli kova.

Loppuiltaa lähdimme viettämään Torniin ja siellä osoittelin maisemia "turisteille".
Vielä yhdet uudessa lempparikuppilassani Bier Bier:ssä ja viskiä minulle. Uni tuli hyvin, eikä ylilyöntejäkään päässyt tapahtumaan (kokemuksen tuomaa viisauttako? tai sit mä oon vaan vanha...). 

Kiitos veljelleni ja hänen puolisolleen ihanasta illasta! Saa tulla useamminkin kyläilemään! Pusuja ja haleja tädin murmeleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti